TOKAT / ERBAA - Kemal Kıvırcıoğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerinde emeği öğretmenlere teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz öğrencileri ilçe genelinde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye girmişlerdir.  Emeği geçen Müdür Yardımcımız Şükrü BAŞ’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

MANGALA OYUNUNDA  ERBAA 1.  si  ZEYNEP SERPİL ATEŞ

EQUİLİBRİO OYUNUNDA  ERBAA 3. sü AZRA YÜKSEL

KÜRE OYUNUNDA  ERBAA  3.sü SALTUK BUĞRA ÇAM

PENTAGO OY UNUNDA  ERBAA 4.sü YUSUF SAMİ ÇOBAN

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili program düzenlendi. Programın yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza İngilizce Koridoru  oluşturulması için malzeme  bağışında bulunan ENSAR TEKSTİL  Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye ve Firma Sahibi Sayın Zekeriya TANRIVERDİ'ye teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Yenilikçi Kule Oyunları oynanmaktadır.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır. Okulumuzda Yeşilay Haftası ile ilgili etkinlik yapılmaktadır.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anlat Bakalım Etkinliği yapmışlardır.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Şbt

Tübitak Proje Başvuruları Başladı.

Ock

Okulumuzda karne töreni düzenlendi. Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Şbt

Öğrenci velilerimizin isteği üzerine 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından itibaren kademeli olarak yeni okul kıyafetine geçilecektir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çeşitli alanlarda okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik dönem sonu etkinlikleri kapsamında Boyama Etkinliği

yapılmıştır.

Ock

Okulumuz öğrencileri dönem sonu etkinlikleri kapsamında kahvaltı etkinliği yapılmıştır.