TOKAT / ERBAA - Kemal Kıvırcıoğlu İlkokulu

Eyl

Okulumuzda idareci ve öğretmenlerin katılımı ile sabah kahvaltısı yapıldı. Okul Müdürümüz Yelda EJDEROĞLU bu tür sosyal faaliyetlerin yıl içerisinde de devam edeceğini söyledi. Kahvaltının hazırlanmasında emeği  geçen herkese teşekkür etti.

Eyl

Okul Müdürümüz Yelda EJDEROĞLU Başkanlığına idareci ve öğretmenlerin katılımı ile Öğretmenler Kurulu Toplantısı  4 Eylül Pazartesi  günü yapılmıştır.

Haz

Kemal Kvırcıoğlu İlkokulu Logosu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmiştir.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü programı yapıldı. Öğrencilerimiz şiirler okudu.

Mrt

Okul Müdürümüz Erdal SÖYLEMEZ  özverili çalışmalarının ardından emekliye ayrılan öğretmenimiz Huriye ÖZTÜRK'e  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sağlıklı ve  mutlu bir emeklilik diledi.

Şbt

Deprem hakkında okulumuz öğretmenlerine yönelik okul rehberlik servisi tarafından okul temelli psikolojik eğitimi verildi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının I.Dönemi sona ermesiyle öğrencilere karneleri dağıtıldı. Karnelerin ardından yapılan törende başarılı öğrencilere TAKDİR ve TEŞEKKÜR belgeleri verildi. Okul Müdürümüz Erdal SÖYLEMEZ öğretmen ve öğrencilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erbaa Belediyesi tarafından öğrencilerimize sıfır atık eğitimi verildi.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Özlem ile anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuzda velilerin ve öğretmenlerin katlımı ile Okul Aile Birliği Toplantısı yapılmıştır.