TOKAT / ERBAA - Kemal Kıvırcıoğlu İlkokulu

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında pano çalışması  yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz öğrenci ve velileri ile birlikte Dilimizin Zenginliği Projesi   kapsamında anasınıfı etkinlikleri düzenlenmiştir. Yapılan etkinlikte emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinlikler yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz ders çıkışlarında , teneffüslerde etkinlik olarak   zeka geliştiren, eğitici ve öğretici en güzel mantık  oyunlarını oynamaktadırlar. Oyunların oynamasında ve  okulumuzda kullanılmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri eskiden kullanılan araç-gereçler ile sınıf müzesi oluşturdular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı yapılmıştır. Programın yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz. Okulumuzda saat 09:05 ‘te  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ü Anma Programı yapılmıştır. Programın yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz! Cumhuriyet, özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür. 100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizlere geçmişimizi hatırlatmanın yanı sıra geleceğe dair umutlarımızı da artırıyor.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Cuma Günü Saat:10:00 'da ilçe ile eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatın yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz .

Ekm

Avrupa Kod Haftası (CODEWEEK)kapsamında ilköğretim öğrencilerine Cumhuriyetimizin 100.yılına  yönelik Minikler Kodluyor etkinliği yapılmıştır. Okulumuz adına sertifika düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğretmenler ve velilerin katılımı ile Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı. Toplantıda Okul Aile Birliği yönetimi ve denetleme kurulu üyeleri seçildi.

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu olsun

Eyl

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile ilköğretim haftası kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğretmen ve velilerin katılımı ile veli toplantıları yapılmıştır.