TOKAT / ERBAA - Kemal Kıvırcıoğlu İlkokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Tarihçesi

Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1999 yılında yapılmış olup, 1999-2000 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okulumuza Kemal Kıvırcıoğlu İlköğretim isminin verilmesi ise Erbaalı hayırsever işadamı Kemal Kıvırcıoğlunun okul arsası ve binasının yapımına verdiği katkılardan dolayıdır.

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1.kat ve 2. kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır.

Zemin Katta anasınıfı, 4 derslik, spor odası, memur odası, kalorifer dairesi bulunmaktadır.

1.Katta Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, Bilişim Teknolojileri sınıfı, 6 derslik ve bay bayan öğretmen WC´ lerinden oluşmaktadır.

2.Katta ta ise 1 Müdür Yardımcısı odası, öğretmenler odası,rehber öğretmen odası,6 derslik ve öğrenci WC´ lerinden oluşmaktadır.

Okul bahçemize 2011 yılında yeni kantin yapılarak hizmete sunulmuştur.

Okulumuz 2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden düzenlenen 4+4+4 sistemine göre hem ilkokul hem de ortaokul olarak hizmet etmeye devam etmektedir.

Yayın: 15.09.2014 - Güncelleme: 05.03.2021 10:14 - Görüntülenme: 1270